Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Årets julemærkekunstner 2016: ”En magisk jul”

Årets julemærkekunster 2016, den danske illustrator og billedkunstner Per Oluf Jørgensen - også kaldet Per O, har levet af at udføre fængende og fantasifulde illustrationer siden 1986.

Udover at lave illustrationer til blandt andet børneteatret Eventyrteatret, Nationalmuseet og det amerikanske CBS, der er kendt for at lave "60 minuts", så er Per O. manden bag et stort antal bogomslag for forskellige ledende danske forlag.

Mest kendt er han dog nok for at være kåret som verdens bedste omslagsillustrator til Harry Potter-bøgerne – en titel han vandt i skarp konkurrence med nogle af verdens bedste bogillustratorer.

Magien og eventyret går også igen i årets julemærke, hvor han illustrerer historien om, hvordan alle nordens dyr mødes julenat i en kold mørk skov for at kalde lyset til sig igen. En sand historie (ifølge Per O.), der hvert år oplever dette særsyn i den skov, der omgiver hans hus ved Stevns.

Oplev, hvordan Per O. har fået inspirationen til årets julemærke gennem mange traveture i den danske natur, og hvorfor det er vigtigere for ham tegne for børn i stedet for voksne – i dette portræt af årets julemærkekunstner.

Aarets julemaerkekunstner_billede 4_900x405

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.