Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Anne-Vibeke rejser: Halland Foto Lasse Løndahl Henriksen

Anne-Vibeke rejser: Halland

I dette camping- og rejseprogram kører Anne-Vibeke i autocamper til skønne Halland i Sverige. Rejsen er et rigtig godt bevis på, at du slet ikke behøver at køre så langt for at finde oplevelser.

Naturen er naturligvis i højsædet – her svigter Sverige ikke. Anne-Vibeke besøger bl.a. Prins Bertils Sti, Kungsbygget Äventyrspark, Kattegattleden og det historiske Danska Fall i den frodige Simlångsdal.

Halland er nu også for kulturinteresserede, og nærheden til Danmark gør området ekstra interessant. Tjolöholms Slott og byerne Laholm og Halmstad er absolut et besøg værd. Grimeton Radiostation er på UNESCOs verdensarvsliste og ligner slet ikke en interessant attraktion, men det er det.

Anne-Vibeke besøger også Öströö Fårefarm og en glaspuster for at lave sin helt egen personlige souvenir, og så skal der naturligvis ses nærmere på både mad og drikke, som svenskerne overrasker med.

I programmet kører Anne-Vibeke i en Carado autocamper og kigger på meget forskellige campingpladser og andre overnatningsmuligheder.

Anne-Vibeke-rejser Halland_2_foto_Lasse_Loendahl_Henriksen

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.