Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert og musikfortælling med Mhaanna-Zhang Duo - live fra Studio 55

De kulturelle saloner bliver vækket til live, rundt om i det ganske land, som et modspil til den moderne hverdag med hurtige overskrifter og folks zappen rundt.

Med tid til fortælling og fordybelse, er programserien ”Koncert og musikfortælling” et oplagt program til dk4. Her er vi i selskab med unge talentfulde musikere og præsenteres for små anekdoter og musik af ypperste karat.

Mhaanna-Zhang Duo opstod inden for rammerne på det Kongelige Danske Musikkonservatorium,
hvor Ramez Mhaanna pianist (Studere hos Amalie Malling) og Kehan Zhang violonist (studere ved Sergei Azizan) fandt hinanden i en musikalsk forståelse trods vidt forskellig baggrund.
Ramez Mhaanna har tidligere studeret på Gnesins Musikakademi i Moskva og Kehan Zhang på Central Conservatory i Beijing. Det, at de møder musikken med både russisk, kinesisk og dansk musiktradition i bagagen, giver duoen sin helt egen lyd.

Begge musikere har vundet priser ved internationale musikkonkurrencer, modtaget legater og stipendier fra store danske og udenlandske fonde, samt deltaget i masterclasses med internationale navne inden for klaver og violin. Udover at spille koncerter i Danmark har duoen desuden et samarbejde med Kina og tager regelmæssigt på turné.

I koncerten kan man bl.a. opleve ”Tango jalousi” af Jacob Gade, ”Sonate for klaver og Violin”
af Ludwig Van Beethoven, ”Sonate for Violin og klaver, 2. sats ”Blues” af Maurice Ravel og et forholds nyt nummer ”Etude nr. 6 over en orgelkoral af J. S. Bach, komponeret af det danske stortalent Matias Vestergård.

En koncert fyldt med indlevelse og passion, her på dk4.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.