Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


På tur til... Silkeborg

Danmark dejligt og sommerferien står for døren. I dette afsnit af ”På tur til” tager vi dig med til Det midtjyske søhøjland ved Silkeborg.

Udgangspunktet er feriecentret Landal Søhøjlandet, der ligger i naturskønne omgivelser, midt i Gjern Bakker. Feriecentret byder i sig selv på et utal af sjove og spændende ferieaktiviteter, men vi kigger selvfølgelig også nærmere på et udvalg af de mange oplevelser, der er i området.

Silkeborg er bl.a. kendt for de mange kunstnere, der har ladet sig inspirere af både søerne, skovene og det bakkede landskab, og til stadighed bliver inspirerede til tankevækkende kunstværker, hvilket bl.a. kommer til udtryk på KunstCentret Silkeborg Bad, men også på Museum Silkeborg, der huser mosefundet Tollundmanden.

Vi besøger også en anden berømt mand fra området, Falkemanden Flemming, der sammen med konen Bennie driver Silkeborg Rovfugleshow. Hos Kira, der driver Traktørstedet Ludvigslyst, ser vi nærmere på retter af lokale råvarer som fx Gothenborg fuglene og øl fra Virklund Bryghus, som vi også besøger undervejs.

999999153526 Paa_tur_til_Silkeborg_1_foto_Rasmus_Schoenning_900x405

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.