Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


På tur til - Dalmatien (1:2)

I hele to rejseprogrammer i serien ”På tur til”, tager vi dig med på busrejse til den kroatiske region Dalmatien og den sydlige del af Bosnien-Hercegovina, der ligger ud til Adriaterhavet.

I det første program skal vi besøge de kroatiske middelalderbyer Split og Dubrovnik, der begge har været locations i den prisvindende tv-serie Game of Thrones.

På rejsen bor vi på hotel i Bosnien-Hercegovinas eneste havneby Neum, der også fungerer som udgangspunkt for alle rejsens udflugter, men det er ikke det eneste, vi skal opleve af Bosnien-Hercegovina. En af udflugterne går nemlig til byen Mostar, der nok er mest kendt for den berømte bro, Stari Most, der blev bombet under borgerkrigen i 1990''erne. På denne udflugt kommer vi også forbi de smukke Kravica-vandfald, der også ligger i Bosnien-Hercegovina. I programmet taler vi også med de danske gæster om det at være på busrejse, og så får vi også et lille indblik i borgerkrigen på Balkan.

Husk du kan læse meget mere om både busrejser og ferieture til Krotatien og Bosnien-Hercegovina på www.annevibekerejser.dk 

Paa tur_til_Dalmatien_1_foto_Rasmus_Schoenning_2_900x405

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.