Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Kolonihaveliv: Hos Gudrun i Odense

I dette program besøger dk4s Katrine Orleman Thrane 80-årige Gudrun, som netop har fejret 50 års jubilæum i haveforeningen Snapindløkken i Odense.

Det var egentlig Gudruns mand, som gerne ville have kolonihave tilbage i 60’erne, og det var ham, der gik op i havearbejdet, mens Gudrun lå på drømmesengen og slikkede sol. Men da Gudruns mand gik bort i 1999, gik hun selv i gang i haven og har siden vundet flere præmier for sin flotte have, hvor hun selv passer det hele lige fra at klippe hæk til at grave kartofler op.

I Slottet i Smørmosen fortæller Jens om kompost og økologiske gødningsmidler. Jens viser sin kompostbeholder frem og forklarer om komposteringsprocessen, og hvordan man lægger sin gødning ud mellem planterne. Jens viser også, hvordan man nemt kan lave rigtig god gødning af brændenælder.

På rundturen i HF Vennelyst bliver Katrine budt indenfor i Jørgens egen have. Jørgens hus er over 100 år gammelt og har en helt speciel facade, som i dag er fredet. Jørgen fortæller også, hvordan han og hans kone fik fat på en af de meget eftertragtede haver i HF Vennelyst.


   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.