Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Claus Hjort Frederiksen er parat til at begrænse ytringsfriheden


”Jeg ved godt, det er meget tabubelagt det her,” siger Claus Hjort Frederiksen til Henrik Qvortrup i en følelsesladet argumentation for, at man kan være nødt til at begrænse radikale minoriteters ytringsfrihed, og fortsætter: ”Det står mere og mere klart, at vi står midt i en kamp, og får vi ikke stoppet det, så har vi tabt.
Et demokrati har i sidste instans ret til at forsvare sig selv mod folk der vil bekæmpe demokratiet, også om det så indebærer en begrænsning af ytringsfriheden.”

Se hele interviewet med Claus Hjort Frederiksen (V) i Qvortrups Valg her på dk4. Første gang søndag klokken 11.00.


Folketingsvalget kommer på et eller andet tidspunkt inden efteråret 2015. Frem til valget vil Danmarks absolut bedste politiske kommentator, Henrik Qvortrup, tage pulsen på toppolitikerne i Danmark.

Det sker her på dk4 hver søndag formiddag kl. 11 i programmet "Qvortrups Valg". Programmet bliver også udsendt søndag kl. 19.30 og 22.30, mandag kl. 17.00, tirsdag kl. 00.00 og onsdag kl. 09.00.

"Vi er glade for, at Qvortrup har taget imod vores tilbud om at lave et aktuelt politisk program", siger dk4s administrerende direktør, Stig Hasner. "Qvortrup er efter min opfattelse Danmarks bedste politiske tv-kommentator og jeg tror der er mange, ligesom jeg, der har savnet ham på tv-skærmen."

"Og jeg glæder mig til igen at beskæftige mig med det, der ligger mit hjerte allernærmest, nemlig politik", siger Henrik Qvortrup, der til februar i samarbejde med MetroXpress præsenterer en helt ny hjemmeside dedikeret til politik - "DAGENSQ".
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.