Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Hugo Rasmussen mindes: Musikalsk Talkshow

Hugo Rasmussen mindes med en udgave af ”Musikalsk Talkshow, hvor han fuld af lune og humor fortæller om sit liv, der begyndte med en maskinmesteruddannelse. Det blev dog musikken, der vandt, og der er snart sagt ikke den musikalske sammenhæng, han ikke har været en del af. Var der brug for ham, var han altid parat til at ”sidde ind” – også når der blev kaldt på ham i allersidste øjeblik.

Mange af de store jazznavne, har Hugo Rasmussen spillet sammen med – Harry ”Sweets” Edison, Ben Webster og mange andre, og i udsendelsens løb får seerne da også et par gode historier med på vejen og en række jazznumre fra Hugos bagkatalog.

Hugo Rasmussen er en af de få jazzmusikere, der er blevet velhavende ved at spille musik. Han har sjældent brugt penge på at ”gå i byen”, men har sparet op og tog det pænt, da Frantz Howitz konfronterede ham med følgende historie fra jazzmiljøet: - ”Har I hørt, at Hugo Rasmussen har brækket sin ene arm? --- Han faldt ned fra sin tegnebog”.

Der er også et bevæget øjeblik i den ellers så hyggelige samtale med Hugo Rasmussen. Det er afsnittet, der handler om hans første hustru Evy, der er mor til hans to børn. Evy havde et
muntert liv i teaterverdenen på bl.a. ABC – Teatret, men havde også et selvdestruktivt sind. Det døde hun af.

I Musikalsk Talkshow med Hugo Rasmussen medvirker også hans daværende kæreste sangerinden Thulla. Sammen har de to skrevet et helt nyt nummer ”Four o’clock a.m.” specielt med henblik på Musikalsk Talkshow, der slutter af med standarden ”The Man I Love”. Hugo Rasmussen var en elsket musiker både af publikum og kollegerne. Hans musikalitet, røde skæg og altid lune glimt i øjet vil blive savnet.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Titangade 15 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.